Wimperlift

Prijs: Elleebana Wimperlift € 35,-

Dé perfecte oogopslag met je eigen wimpers!

Bij wimperlifting liften wij je eigen wimpers, zodat ze langer lijken en een prachtige waaiervorm krijgen. Zonder gebruik van valse wimpers.

De ELLEEBANA ONE SHOT WIMPER LIFT is DE nieuwste techniek in de beauty branche.
Met deze techniek krijgt elk eigen afzonderlijk wimperhaartje vanaf de wortel een prachtige zachte ronde krul, zodat je ogen veel meer spreken.
De wimperlift is dus bijzonder geschikt voor mensen die van een puur natuur look houden of geen wimperextensions (meer) willen, maar toch een ‘WAUW effect’ willen.

Waarom kiezen voor ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT?

  • Voor perfect gepositioneerde wimpers dit dmv de siliconen rod, voor betere natuurlijke resultaten
  • Resultaat is 6 tot 12 weken zichtbaar
  • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions
  • Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen
  • Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
  • Snelle inwerktijd van maximaal 17 min totaal en formaldehyde-vrij
  • Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem
  • Geschikt voor lange en korte wimpers
  • Hygiënisch
  • GÉÉN gebruik van schildjes, pads of klemmetjes!

VRAAG EN ANTWOORD
Wat is het verschil tussen Wimperlifting en Wimperpermanent?
Een Wimperlift is beslist niet te vergelijken met wimperpermanent, zoals iCurl Perm en Simple Perm. Bij het zetten van wimperpermanent worden er klemmen en/of rollers gebruikt. Door deze methode kan er slechts een gedeelte van de wimpers behandeld worden, waardoor de voeding die aan het einde van de behandeling plaats vind, niet goed doordringt kan worden. Hierdoor kunt u broze wimpers krijgen en gaan wimperhaartjes afbreken.
De Wimperlift daarentegen is totaal niet schadelijk voor uw wimpers!

 

Wanneer kan ik geen wimperlift nemen?
Een wimperlift is bij bijna iedereen mogelijk. Alleen als je een oogaandoening, erg allergie gevoelig bent of extreem korte of fijne wimpers hebt, raden wij de behandeling af. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, kan het zijn dat de lift minder goed pakt op je wimpers.

Hoe verzorg ik de wimper lift?
De verzorging van de wimper lift is veel eenvoudiger dan bij wimperextensions. De eerste 48 uur na de behandeling mogen je wimpers niet nat worden ( denk aan douchen, sauna en zwemmen ).
Wrijven in de ogen raden wij af en ook het gebruik van (verzorgings- en make-up)producten met olie, omdat dit de wimpers verzwaart.  Bij gebruik van een wimperserum is het advies om deze 48 uur voor en 48 uur na de behandeling niet te gebruiken.

Hoe vaak kan ik de wimperlift herhalen?
Je kunt de behandeling om de 6 weken herhalen. Daarna zakt de krul naar beneden. Je ziet geen verschil tussen de gelifte wimperharen en nieuw bijgegroeide haartjes. Net als bij een regulier haarpermanent, mixt dit mooi door elkaar.

[masterslider id=”5″]

 

Laden...