Shellac

Heeft u dunne en gevoelige nagels?

Of wil u niet een kunstnagel maar mooie gelakte nagels zonder dat er wordt gevijld op de natuurlijke nagel?
Kies dan voor CND Shellac!

Ideaal voor mensen die geen kunstnagels mogen of kunnen dragen, maar toch mooie lange en vooral stevige nagels willen.
Door de natuurlijke uitstraling is die ook uitermate geschikt voor de mannelijke klant, die graag verzorgde nagels wil of die probleemnagels heeft.Pedicure
Indien gewenst kunnen de nagels mat worden gemaakt voor een meer natuurlijke look maar de nagels kunnen ook gewoon gelakt worden.
Shellac kan zowel op de nagels van de handen als op de nagels van de voeten worden aangebracht. Het resultaat van een behandeling zijn sterke gekleurde glanzende nagels die wekenlang mooi blijven.

CND Shellac is een power polish die wordt gedragen als een gel en verwijderbaar is binnen 8 minuten zonder te vijlen!
Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, afgebladerde nagels, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage.
Bij aanbrengen hoeven de nageloppervlakken niet te worden gevijld, waarmee je de kwaliteit van de natuurlijke nagels altijd behoud. Bij het verwijderen van het product hoeft er niet aan de nagel gevijld te worden, Shellac weekt de styliste er met een voedende remover binnen 8 minuten af.

Waarom CND Shellac

  • is 3-vrij (bevat geen formaldehyde, DBP (dibutylftalaat) en tolueen)
  • Werkt geurvrij en zonder schade aan de natuurlijke nagels
  • bied bescherming aan de natuurlijke en kunstnagel
  • zorgt voor 3 weken lang een fantastische hoogglans

Voordelen van Shellac polish
Blijft 14 dagen mooi!
Zorgt voor een ultra strakke en gladde look
Goed bestand tegen dagelijks gebruik
Het wordt aangebracht als lak
Ook geschrikt voor gel en acrylnagels
Voelt aan als gel nagels
Verwijderen zonder te vijlen
Hypoallergeen
Staat ook mooi op teennagels
Lange behandelingstijden zijn verleden tijd
Geen droogtijd

Verzorging en verwijdering van Shellac

Shellac is een hybride product: twee elementen zijn samengevoegd: nagellak en gel. Shellac zorgt voor een verstevigend laagje om de nagel heen maar is gevoelig voor oplosmiddelen. In het huishoudelijk gebruik komen veel producten waarin oplosmiddelen zijn verwerkt. Gebruik daarom altijd handschoenen bij gebruik van deze middelen. Gebruik ook bij tuinwerkzaamheden handschoenen voor een optimale bescherming
Uw Shellac wordt verzegeld aan de voorzijde van de nagels. Verbreek deze verzegeling niet, dit kan zorgen voor lifting (loslaten van het product van de nagelplaat). Verbreken kan o.a. veroorzaakt worden door: vijlen, schoonmaken van de onderzijde van de nagels, “schrapen” of iets lospeuteren met de nagel
Wij adviseren om uw Shellac, nagels en nagelriemen twee maal per dag te verzorgen met nagel olie. De olie voorkomt dat de Shellac uitdroogt en zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel gevoed blijft.

Het verwijderen van uw Shellac

Het is raadzaam de lac door een nagelstylist te laten verwijderen. Deze zullen voor het verwijderen de Nourishing Remover gebruiken. Deze remover verwijdert in 8 minuten de Shellac op een veilige manier. De toegevoegde macadamia oliën in de Nourishing Remover zorgen ervoor dat de nagels tijdens het verwijderingsproces optimaal verzorgd worden.

Toch liever thuis verwijderen?

Dat kan met pure aceton. Dit is bij de bekendere drogist te koop. Zorg ervoor dat u de huid rondom de nagel en de uitgroei voorziet van nagel olie. Bevochtig een watje met aceton, leg dit over de nagel en sluit dit af met een stukje aluminiumfolie. Na tien minuten is deze zacht en kan deze makkelijk verwijderd worden. Eventuele achtergebleven restjes kunt u verwijderen door er met een watje met aceton overheen te wrijven. Trek de nagels niet los! Uw nagel bestaat uit meerdere lagen en door het lostrekken of peuteren kunt u de bovenste laag meetrekken.

[nggallery id=1].