Goede voetverzorging is belangrijk voor iedereen! Voetverzorging (Pedicure) betekent het voorkomen en verhelpen van problemen, maar is ook een weldaad voor uw voeten. Voor veel mensen zijn de voeten een onderschat lichaamsdeel. Ze worden dan ook niet altijd betrokken bij de dagelijkse lichamelijke verzorging. De voeten zijn de basis van een goed evenwicht, zowel fysiek als mentaal.pedicure

Hoe ziet een pedicure behandeling er uit?

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de koelende en hygiënische “Nattechniek” pedicuremotor.
Met verschillende diamant freesjes is het mogelijk snel en pijnloos te werken.

Uw 1e pedicurebehandeling:

Iedere nieuwe cliënt in mijn praktijk krijgt een uitgebreid voetonderzoek. Daarnaast stel ik diverse vragen met betrekking tot uw ziektegeschiedenis (anamnese). Dit is om een zo goed mogelijk beeld te kunnen vormen en om op de juiste wijze een behandeling uit te kunnen voeren. Deze gegevens worden geregistreerd en vervolgens wordt er in overleg met u een behandeling opgesteld en krijgt u een complete pedicurebehandeling.

Pedicurebehandeling:
Een pedicurebehandeling bestaat uit: nagels knippen, nagelomgeving schoonmaken, nagels polijsten, eelt en/of likdoorns verwijderen (op plaatsen van voorkomen), ingroeiende nagels behandelen en als afsluiting een korte voetmassage.

Korte pedicurebehandeling:
Een pedicurebehandling, waarbij ik de klacht lokaal behandel. Bijvoorbeeld een pijnlijke eeltplek, een likdoorn of een ingroeiende nagel.

Laden...