Ervaar de zichtbare werking van een Microdermabrasie Diamond Peel behandeling……..

Microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid. De “Diamond Peel” is een mechanische peeling op basis van een diamantschijfje. Microdermabrasie maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, egaliseert de huidskleur, verbeterd de bloedcirculatie en verhoogt de aanmaak van collageen en elasticiteit. Door verschillende koppen te gebruiken is het mogelijk om elk type huid en elke huidplooi, zelfs de meest gevoelige huiden, te behandelen. Deze verschillende koppen, grove en fijne, garanderen een effectieve peeling voor elk huidtype.

Wat is de Diamond Peel?

Een toestel met gesteriliseerde opzetstukjes die met een zachte zuigkracht de huid diep in de poriën gaan reinigen. Dit terwijl de microdiamanten onderdeeltjes de bovenste dode huidlaag gaan weghalen zodat er een vitalere huid met nieuwe, jonge cellen tevoorschijn komt. Door deze peeling en toevoeging van vitaminen gaat de huid gestimuleerd worden om meer collageen aan te maken.

Microdermabrasie verbetert de volgende huidconditie

 • Verfijning van de structuur van de huid: grove poriën, acnehuid, acnelittekens en andere littekentjes
 • Vette, verstopte of onreine huid
 • Oudere huid
 • Zon beschadigde huid
 • Droge, futloze en ruwe huid
 • Verslapte en vermoeide huid
 • Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
 • Pigment en ouderdomsvlekken
 • Rokershuid
 • Striae

Contra-indicaties zijn

 • Actieve acne
 • Couperose
 • Huidkanker
 • Door zon verbrande huid
 • Koortslip
 • Gordelroos

Na de behandeling

De vernieuwde huid is vitaler, gezonder en elastischer. Na behandeling met de “Diamond Peel” wordt onmiddellijk de opname van vocht en actieve ingrediënten gestimuleerd. Microdermabrasie kan éénmalig of als kuur worden uitgevoerd. Universele peeling voor zowel vrouwen als mannen en voor de jongere en rijpere huid. Door een microdermabrasie behandeling gaat men er gezonder en vitaler uitzien! Door het verwijderen van de oude huidlaag worden de fibroblasten geactiveerd, die er weer voor zorgen dat de huid een jeugdige, elastische en gezonde uitstraling krijgt. De bloedcirculatie in de huid wordt met deze methode bevorderd. Door dit alles gaat de collageenvorming en celvernieuwing vooruit met als resultaat een jeugdiger uiterlijk.  Na de microdermabrasie behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden gewoon hervatten. Direct na de behandeling intensief sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt afgeraden i.v.m. de al bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de microdermabrasie behandeling.  Gebruik verder geen make-up tot 2 uur na de behandeling, omdat uw huid enige roodheid kan vertonen. U wordt geadviseerd voorzichtig te zijn in de zon en een sunblock te gebruiken. Tevens raden we u af om meteen na de behandeling te gaan zwemmen.

U wordt na de behandeling opgemaakt met Mineralen foundationpoeder, dit werkt verzorgend en veroorzaakt geen irritaties aan uw huid.

Hoe lang duurt een behandelsessie?

Voordat met een behandeling wordt gestart, krijgt u een eerlijk en deskundig advies. Microdermabrasie geeft het beste resultaat in een kuurbehandeling. Maar ook is met een enkele behandeling al een frissere huid te verkrijgen. Tussen de behandelingen zit 7 tot 10 dagen om de huid de gelegenheid te geven om nieuwe huidcellen aan te maken. Voor een goed zichtbaar resultaat moeten er 5 tot 10 behandelingen plaatsvinden. De behandeling moet thuis worden ondersteund met de juiste huidverzorgingsproducten voor een optimaal resultaat.

Wat is het verschil tussen kristal peel microdermabrasie en de diamond peel Microdermabrasie? 

De meeste dermabrasietoestellen werken met metalen of kristallen die op de huid worden geprojecteerd, deze kunnen echter in de huid blijven zitten en voor irritatie en verstopte poriën zorgen. De diamond Peel gaat dit probleem niet hebben doordat er geen metalen of kristallen zullen vrijkomen. Diamond-Microdermabrasiebehandelingen produceren geen gevaarlijke stoffen uit kristallen en kunnen zonder probleem worden gebruikt rond de ogen en rond het gebied van de mond waar fijne lijntjes voor het eerst worden waargenomen.

Zijn er bijeffecten?

Als u zwanger bent of als u een medische achtergrond heeft, dan kunt u dit het beste met uw specialist overleggen voorafgaand aan de behandeling. Vraag uw specialist bovendien naar de punten die u na de behandeling in acht dient te nemen.

Laden...